Repetities

Het Rehobôthkoor repeteert voorlopig van 19.45 tot 21.30 uur in de kerkzaal van de Rehobôthkerk, Olympiaweg 44 te Sommelsdijk. Daarbij worden de  geldende standaard coronamaatregelen in acht genomen.

Tijdens de zomer- en kerstvakanties wordt niet gerepeteerd, en in de weken van de bid- en dankdagen wordt uitgeweken naar een andere avond.

Woon gerust geheel vrijblijvend (en kosteloos) een paar repetities bij om de sfeer te proeven!

Geplande repetitiedata

Er wordt vanwege de Coronamaatregelen op dit moment niet gerepeteerd.